2013-12-04 20:54:39• hírek • Noiportal.hu

Napi horoszkóp: Halak - Jó tudni, hogy kedvesed melletted áll

Napi horoszkóp december 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha egy üzlet beindult, ha akarnád se tudnád leállítani. Neked most nagyon megszaladt a szekered, sorra nyered a pályázatokat, s fürdesz az elismerésben. Az eszed is úgy vág, hogy borotválkozni lehetne vele. Általános figyelmet keltesz, de vigyázz: nem mindenki nézi jó szemmel sikereid.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A minap még azt is képtelen voltál eldönteni, hogy igyál-e még egy kávét. Sodortak magukkal az események, s te kényük-kedvük szerint hányódtál ide-oda. Ma viszont minden fordítva van: annyi fontos dologban döntesz ügyesen, bölcs belátással és határozottan, hogy bárkit leköröznél.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kétségbe vonod egy szaktekintély állítását, s ezzel vihart kavarsz magad körül. A dolgok megkérdőjelezése nem feltétlenül rossz tulajdonság, ám ha nem rendelkezel elegendő bizonyítékkal tagadásod bizonyításához, még pórul járhatsz. Az a jó ha nem csak tagadni vagy képes, hanem állítani is.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Mégsem csak fellobbanó kis láng, ami fogva tartja gondolataidat? Már három napja másra gondolsz, csak legújabb kalandodra. Ez azonban önmagában még semmit sem jelent. Te hajlamos vagy elvetni a sulykot, és többet gondolni, mint ami valójában történt. Figyelj oda a magánéletedre is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Te is, mint a legtöbb Oroszlán, szeretsz a gáncs nélküli lovag szerepében tündökölni, megértőnek, segítőkésznek mutatkozni. Ilyenkor őszintén is gondolod, amit teszel. Áldozatkészséged meghatja környezetedet, de csalódnak benned, mihelyt elmúlik a jó hangulatod.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Főnököd külföldön tartózkodik, s ez kapóra jön neked. Így lesz időd csatangolni a városban és elintézni mindent, ami az ünnephez elengedhetetlenül szükséges. Nem csak időt és pénzt takarítasz meg, ha mindezt egy helyen teszed, hanem a karácsony előtti tumultust is megúszhatod.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Percek alatt fel tudod mérni a lehetőségeket, s máris számolsz, kalkulálsz, tervezel. Ötletgazdagságod már számtalanszor kisegített a bajból, és gyakran ennek révén szereztél olyan munkát magadnak, amellyel komoly sikereket érhettél el. A mai napon is bővelkedsz ötletekben.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha váratlan vendégek toppannak be, ne mutass meglepetést vagy bosszúságot. Később biztosan örülsz jövetelüknek, feltéve, ha nem lovalod bele magad a sértett háziasszony szerepébe. A családi élet kiegyensúlyozottsága segít elviselni az apróbb zökkenőket, még a bosszúságokat is feloldja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Amit tegnap elmulasztottál, az ma könnyen bepótolhatod. Készülj fel arra, hogy a munkádat az elkövetkezendő napokban nagyon szívósan kell végezned. Gondolatban talán kicsit előre szaladtál, jobb lesz, ha nem követed – vagy legalábbis nem mindenben – szárnyaló fantáziádat, ötleteidet.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Odafigyelsz a testedre. Ez nem csak azt jelenti, hogy végre használod uszodabérletedet, hanem azt is, hogy igénybe veszed a szépségszalonok szolgáltatásait. Megjelenésedre, öltözködésedre is adnod kell. Sokkal magabiztosabban tárgyalsz, ha jó megjelenésed is segít neked ebben.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma A-ból B-be csak P, Q, R, S érintésével juthatsz el, ott pedig kiderül, hogy hiába tetted meg az utat. Ez igaz mind a térbeli, mind a lelki-szellemi utakra. Ma mindenki, akivel összefutsz vagy dolgod akad, olyan körülményes vagy, mint egy jogi kézikönyv. Nemigen jutsz velük semmire.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Jó tudni, hogy kedvesed melletted áll. Jóban-rosszban egyaránt. Nemcsak örömeitek közösek, de a megpróbáltatásotokból is egyformán veszik ki részüket. Jelenléted a legnehezebb pillanatokban nyugtatóan hat, erőt, értelmet ad a további küzdelemhez. Tudod magadról, hogy egyedül már rég feladtad volna.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: